Hae tästä blogista

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Pieniä sisustusjuttuja

Pari viikkoa sitten kävin Ikeassa ja lupasin päivitellä tällä kertaa sieltä tehtyjä löytöjä tänne blogiin. Jälleen kerranhan sieltä kärry tuli täytenä kassalle asti; mukana oli matto, kehyksiä, pientä sälää, vaatehuoneeseen lisäosia, keittiöjakkara jne.

Keittöön ostin siis uuden "emännän jatkeen" kun tätä vartta ei ole suotu ihan kauheasti ;) Vanha keittiöjakkara tuli sitten vaatehuone-käyttöön, että saa joskus ilman apuja ylimmiltä hyllyiltä ja koreista otettua tavaraakin. 


Työpöydälle löytyi katseenkestävä ja varmaan ajankin kestävä metallinen teippiteline. Edellinen teippiteline oli teipattu kasaan... :) 


Makuuhuoneeseen ostettiin uusi matto ja samanlainen matto siirrettiin vaatehuoneeseen. Vaatehuoneessa oli kaksi pientä kylpyhuoneen mattoa. Matot olivat ihanan pehmeät jalan alla, mutta vaikeat imuroida. 


Kehyksiä ostin vihdoin ja viimein, että saan nuoremman 1v. studiokuvat kehyksiin. Johan ne on puoli vuotta olleet kirjekuoressa odottamassa... Ja tietysti siskosta otetut 1v. kuvat tulivat rinnalle. Pure love <3


Eteisaulan paraatipaikalla rakkaista rakkaimmat <3


Viikon päästä ollaankin sitten hieman eri maisemissa ja sitä varten on pakkaustouhut käynnissä... Neljän ihmisen matkatavaroista saa yhden palapelin aikaiseksi. Hommaa ei helpota, että olemme yhden yön mennen tullen Helsingissä ja tarkoituksena on jättää ruumaan menevät laukut yöksi kentälle säilöön ja reppuun vain tarpeelliset. Mutta kun sinne reppuun tarvitsee lasten kanssa yhtä jos sun toista vaipoista dvd-soittimeen ;)



Tyylikkäin laukku taitaa löytyä esikoiselta <3


Vielä ennen reissua yritän ehtiä laittaa vaatehuoneen viimeistelykuvat tänne!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti