Hae tästä blogista

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Lomafiiliksiä Teneriffan reissusta


Nyt on tehty reissu, jota melkein vuosi odoteltiin. Reissu oli ihana, vaiherikas ja mieleenpainuva; hyvässä ja huonossa. Matkaan päästiin kohtuu terveenä eli ehdin itsekin toipua vatsataudin kourista lähes kokonaan... Sain sellaisen ihanan yllätyksen pari päivää ennen reissua. Kohti Helsinkiä suunnattiin Norwegianin siivin ja yö majoituttiin Cumulus city airportissa. Huone oli uudistettu ja kivan skandinaavinen. Luksusta oli kattoikkuna kylppärissä ja luonnon valo!


 Tuin kyydissä matkasimme Teneriffalle Los Gigantesiin. Sää oli selkeä ja siksi koneesta oli mahtavat näkymät lähestyessämme Teneriffaa.


 Kuvia/ Hotel Costa Los Gigantes





 Kuntosali/ näkymä juoksumatolta 


Auringonlasku parvekkeelta


Ensimmäiset päivät eivät olleetkaan sitten ihan, mitä lomalta odottaisi. Ensin nuorimmainen sairastui vatsatautiin ja oli kovassa kuumeessa. Sitten tauti iski vuoronperään mieheeni, esikoiseen ja anoppiin... 😢 Viimeiset kaksi kokonaista lomapäivää olivat loman ainoat, jolloin kukaan ei sairastanut. Onneksi appivanhemmat auttoivat vuoronperään ja pääsin itsekin välillä ostoksille ja ihailemaan maisemia. 






Aallokkoja, jyrkkiä kallioita, tulivuoren muovaamia rinteitä ja kauniita kukkia. Kolikolla on myös kääntöpuolensa, jonka koimme lomalla. Olimme anopin kanssa kävelyllä rantakaduilla, ihastelemassa merta ja ostoksilla kun samaan aikaan ihan muutaman minuutin matkan päässä oli sattunut järkyttävä tapaturma. Hotellille lähdettyämme kuulin mieheltäni puhelimessa että helikopteri oli ilmestynyt merelle ja ihmettelimme, että mitähän on sattunut. Aalto oli yllättänyt luonnon muovaaman uima-altaan liepeillä olleet neljä ihmistä. Kaksi heistä löydettiin hukkuneena ja kaksi oli kateissa. Hotellin parvekkeelta seurasimme kaksi päivää kuinka 2 helikopteria ja useita rannikkovartioston veneitä etsivät kadonneita 😢


 Sama ranta parin päivän päästä :(


 



Helikopteri etsimässä kadonneita








Loppupeleissä pääsimme mieheni kanssa viettämään myös kahdenkeskeistä aikaa Teiden tulivuorella. Siitä saatte lukea sitten myöhemmin.

Kotimatkalla Reina Sofian lentokentällä oli ihana tapas-kahvila!


Paluumatkalla saimme ihastella auringonlaskua lentokoneen kyydissä ❤️



Reissusta jäi pieni kutina palata uudelleen... Paljon jäi vielä kokematta, kuten vesipuisto Siam Park joka jäi sairasteluiden takia väliin.

Säät suosi ja saari jäi mieleen kauniina ja ihmiset ystävällisenä ❤️


2 kommenttia:

  1. Hitsi, kylläpä teillä sattui ja tapahtui reissussa. Surullinen juttu :(

    VastaaPoista
  2. Kääk! En ole vielä oppinut mistä löydän tarkistettavat kommentit joten vastaus jääny. Oli kyllä monenlaista reissussa; niin hyvää kuin huonoakin, mutta onneksi aika kultaa muistot ;)

    VastaaPoista