Hae tästä blogista

lauantai 7. tammikuuta 2017

Tervetuloa Villa Korvaan!

Tervetuloa mukaan uudistuneeseen Villa Korva-blogiin niin vanhat kuin uudetkin lukijat!

Aluksi raotan hieman taustaani blogistina ja sisustajana. Olen nyt reilun vuoden ajan pitänyt blogia sisustanvalkoistavillakorvaa.omablogi.fi.
 Voit käydä tutustumassa siellä tarkemmin Villa Korvaan. Vuoden aikana olen kirjoittanut vaatehuoneen remontista, pienistä DIY-projekteista kuten joulumuistamiset päiväkodin henkilökunnalle ja uusista verhoista, nuoremman tytön synttäreistä, isänpäivälahjasta, kodinhoitohuoneen kaappien vaihdosta, Tukholman reissusta jne. Kaiken kaikkiaan 45 artikkelia olen vanhaan blogiini rustannut. Eli tutustuttavaa riittää ;)

Sisustajana olen melko sekatyylinen, tykkään että koti on tarina sen ihmisistä. Siellä näkyy ajan kerrokset. Tykkään sisustaa uudella, vanhalla, desingilla, ikealla, mustalla, valkoisella, harmaalla, puulla, luonnon materiaaleilla, retrolla... Sekaisin kaikkea, mutta pyrin aina, että kokonaisuus on hallittu ja yhteen sopiva. Ostan asioita, jotka miellyttävät ja pyrin harkittuihin ostoihin, joiden kanssa kuljen pitkän matkan tulevaisuuteen. Toki sorrun joskus myös heräteostoihin ja usein ne sitten eivät pysy kyydissä kovin kauaa. Usein olen mieluummin ilman haluamaani kuin ostan jotain väliaikaista. Haaveissani tällä hetkellä on mm. Eamesin RAR-keinu makuuhuoneeseen, Secto Desingin-valaisimet ja String Pocket-hylly keittiöön. Näitä haaveita toteutan kun rahallinen tilanne antaa myöten, koska lapsiperheessä sitä menee moneen tärkeämpäänkin hankkeeseen.

Blogin uusi otsikko on toteutettu yhteistyössä X3 shopin kanssa. Löydät monipuoliset ja persoonalliset ovikyltit osoitteesta:
www.x3shop.fi

1 kommentti: