Hae tästä blogista

tiistai 16. toukokuuta 2017

Toukokuun sisustusjuttuja

Toukokuu alkoi reissussa ja on jatkunut kiireisenä. Blogi on nyt ollut hieman hunningolla, mutta tässä teille pieniä makupaloja kuuluneen kuukauden alkupuolelta. Kävimme katsastamassa Kannustalon talonäytöksen, josta muutamia kivoja yksityiskohtia bongailin. Talo ei vastannut ihan omaa mieltymystä, mutta nämä pari juttua saivat peukun. Kannustalot itsessään ovat vieneet minun ja miehenikin sydämen avaruudellaan ja selkeillä tilaratkaisuilla. Myös julkisivut ovat yksinkertaisia ja moderneja. Emme ole vielä rakentamassa uutta, mutta on mukava kierrellä katsomassa vinkkejä. Samalla on saa myös hahmoteltua erilaisia pohjaratkaisuja tulevaisuutta ajatellen ja tilojen neliömäärät avautuvat ihan konkreettisesti. 



Omista sisustusjutuista tässä ensimmäinen.
 Kevään paras ostos tähän mennessä...


KG Desing Moln silikoninen ruokailualusta

Vessaan tein pienen tuunauksen kaapistoihin. Olemme aiemmin jo maalanneet vanhat kaapistot kalustemaalilla. Pinta on hieman aaltoileva, joka ei kuvissa kyllä näy. Nyt vaihdoin kahvat, joissa on "kulunut" pinta. Vanhat ovat ensimmäisessä kuvassa ja uudet toisessa. Uudet kahvat ovat hieman rustiikkiset, mutta sopivat samalla spa-henkeen. Kahvat ovat tilattu jo pari vuotta sitten H&M Homelta, mutta vasta nyt löysivät paikkansa.



Kaipasin kesäksi keittiön ja olohuoneen välissä roikkuvien tuikkujen tilalle jotain kasveja. Bongasin sattumalta Jyskin mainoslehdestä tälläisen amppelin, joka sitten samana päivänä löysi tiensä meille ;) 
Kasvit vielä uupuvat...
 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti